ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας ή από μεταφορέα της επιλογής μας ή (μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας) με Δική σας μεταφορική (τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00).Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ.

H παράδοση μας είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για τα αξεσουάρ τα οποία δεν ανήκουν στο διαθέσιμο απόθεμα της εταιρείας και πρέπει να παραγγελθούν εκ νέου, οι ημέρες παράδοσης είναι από 4 έως και 15 εργάσιμες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουμε τα κάτωθι αναφορικά με τις ημέρες παράδοσης :

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και περιφερειακοί δήμοι: 1 εργάσιμη ημέρα

ΑΤΤΙΚΗ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (π.χ. ΜΕΓΑΡΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ,ΩΡΩΠΟΣ κλπ.)
έως 2 εργάσιμες ημέρες

ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) 1 εργάσιμη ημέρα

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ΝΗΣΙΑ ΒΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΡΗΤΗ) έως 5 εργάσιμες ημέρες

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 20χλμ. ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ έως 3 εργάσιμες ημέρες

Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Τέλος, σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα € 5,00 προς όλους τους
προορισμούς, επίσης μπορεί να προκύψει επιπλέον κόστος μεταφορικών ανάλογά με τον όγκο και τι βάρος του Αντικειμένου που έχετε παραγγείλει, για το τελικό Κόστος Μεγάλων Δεμάτων γίνεται μετά από Επικοινωνία με την εταιρεία μας. Επίσης επιβαρύνονται επιπλέον με € 1,00 σε περίπτωση αποστολής προϊόντος με αντικαταβολή.